Syntynyt 21.7 ,  kaksi urosta ja seitsemän narttua. 

Kaikki pennut ovat varattuja !


FI KVA Finby InezVuoden Irlanninsetteri 2016 & 2017 & 2018 , Vuoden Kanakoira 2017 sekä Irish Trial voittaja 2019 on erittäin monipuolinen koira. Sillä on palkintoja niin metsästä, kentältä kuin tunturista. Kaksivuotiaana Inez nousi metsässä voittajaluokkaan ja kolmevuotiaana tuloksena oli 2 x VOI1 sertillä metsästä. Neljän vuoden iässä, Inez saavutti viimeinen tarvittava VOI1 sertillä (sekin metsästä) ja siitä tuli kautta aikojen Suomen kolmas punainen irlanninsetteri joka on saavuttanut Suomen Käyttövalion tittelin. Mainittakoon että Inez on myöskin läpäissyt neulansilmän kentällä ja noussut myöskin siellä kilpailemaan voittajaluokkaan. Ennestään sillä on useampia AVO2 tuloksia kentältä ja tunturista. Näyttelytulos SERT ja lonkat B/B, CLAD ja PRA vapaa. Yksi SERT puuttuu niin se olisi myöskin Suomen muotovalio. 

Gleannseain BarneySuomeen tuotu irlantilainen uros syntynyt 2012. Peikko on hyvin liikkuva ja linnulla hyvin toimiva uros jolla on kentältä 1 x AVO3 ja 2 x AVO2. Se on myöskin Irlanninsettereitten noutomestari vuodelta 2014 (vuosiluku saattaa olla väärä) Näyttelystä EH (kerran osallistunut) ja lonkat B/B. Peikon isä on F.T.Ch ja sen veli Gleannseain Finn voitti irlanninsettereiden Derbyn Irlannissa 2014   

Ultrattu ja pentuja tulossa viikko 30 ! 

Tähän pentueeseen voimme ottaa vielä muutama narttuvaraus

.

Settermosen Brownie

meidän Tanskasta tuotu narttu syntynyt 2013 yhdistelmästä Settermosen Alba - Erin vom Kapellenfad. Erittäin mukava luonteinen ja hyvin linnulla toimiva koira joka sijoittui Kultamaljassa 2014 kolmannelle sijalle. Kentältä sillä on        2 x AVO2 tulos. Lonkat A/A ja näyttelystä EH. Ninnin veli on Norjassa asuva uros N JCH N J(K)CH Settermosen Baffin.

Ninnillä on yksi pentue FIMVA Finby Figaron kanssa ennestään. Kuvatut pennut ovat kaikki A lonkkaisia. Pennuista Finby Jasmin saavutti NUO1 palkinnon kentältä ja ylsi myöskin Derby finaaliin 

Finby Kelvin


Kelvin, kutsumanimi Kössi, on nuori uros erittäin kovatasoisesta ja lupaavasta pentueesta. Kössi on syntynyt 2018 yhdistelmästä FIKVA Finby Inez - Loustic des Demonds de Gergovie. Pentueesta kaikki kokeeseen osallistuneet on palkittu. Kössillä on kentältä NUO2 ja voitti viime vuonna Irlanninsettereitten epävirallinen metsämestaruus sekä samalla myöskin nuorten metsämestaruuden. Sisko Kira voitti viime vuonna Kultamaljan ja lisäksi palkittiin kolme muuta pentueesta niin NUO 1,2 kun 3 palkinnolla. Lonkat A/A ja näyttelystä ERI.

Odotamme yhdistelmästä varhaisheränneitä, hyvin toimivia lintukoiria ja samalla myöskin erittäin mielyttämisenhaluisia ja mukavia kotikoiria.